Deputatul Andrian Candu susține că Igor Dodon a ajuns președinte cu ajutorul lui Plahotniuc și a echipei PDM

Irina Odobescu
04/11/2020
Andrian Candu via Facebook

Andrian Candu a comentat într-un live pe Facebook declarațiile lui Igor Dodon în care acesta subliniază că a dat jos regimul lui Plahotniuc. Deputatul Pro Moldova susține că Dodon ar fi ajuns la președinție datorită banilor și influenței lui Vladimir Plahotniuc, dar și sprijinului echipei PDM.  

Liderul Pro Moldova a accentuat că Igor Dodon „trebuie să plece și să plece cât mai repede” din fotoliul de președinte. „Actualul președinte a declarat că a luptat împotriva regimului lui Plahotniuc și, de fapt, aceasta este cea mai mare realizare a lui. Igor Nicolaevici, dumneata ai ajuns președinte cu ajutorul lui Plahotniuc și a echipei PD. Dar o învinuiești pe contracandidata ta, Maia Sandu, că a fost în regim și că a lucrat pentru el? Dumneata ai lut kulioace cu bani și ai fost susținut inclusiv de Plahotniuc, nu-i așa?. Din declarațiile tale am înțeles că primeai câte 700-800 de mii de euro pe lună pentru întreținerea partidului. Și acum vorbești despre faptul că ai luptat împotriva unui regim? Tu, care ai trăit cumva din el, și ba mai mult, ai devenit președinte”, a declarat Candu.

 

Irina Odobescu
04/11/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii