fbpx

video | O nouă ședință – o altă ceartă între membrii CEC. Gurduza către Cimil: „Mare prost mai ești”

Membrul Comisiei Electorale Centrale (CEC), Sergiu Gurduza, și președintele instituției, Dorin Cimil, s-au luat la ceartă la sfârșitul ședinței de astăzi, 4 noiembrie. Neînțelegerea lor a degenerat, chiar dacă unii colegi au încercat să calmeze spiritele. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul a început după o discuție dintre Olesea Stamate și Dorin Cimil despre desfășurarea scrutinului în condițiile pandemiei, președintele CEC exprimând anumite puncte de vedere. Ca urmare, Gurduza a menționat că acesta este punctul de vedere propriu al lui Dorin Cimil, și nu a CEC-ului.

Ca urmare, Cimil l-a rugat să propună un proiect, iar atmosfera a devenit mai tensionată.

Gurduza a fost nemulțumit că Cimil l-a întrerupt, iar secretarul CEC Maxim Lebedinschi, a încercat să aplaneze conflictul, precizând că membrii CEC „nu sunt la piață”.

Într-un final, Gurduza i s-a adresat cu „mare prost mai ești” lui Dorin Cimil, iar ultimul a replicat că îl va trage la răspundere pentru „obrăznicie”.

Precizăm că aceasta nu este prima ceartă între Cimil și Gurduza. Anterior, ultimul l-a numit pe șeful CEC „incompetent” în timp ce se discuta proiectul privind deschiderea secțiilor de votare peste hotare în cadrul primului tur al prezidențialelor.

Articole asemănătoare

Back to top button