/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Va putea sau nu miza Maia Sandu pe sprijinul „Partidului Șor” în cel de-al doilea tur de scrutin. Răspunsul candidatei PAS

04 noiembrie 2020, ora 21:02

Candidata Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu susține că în turul doi al scrutinului prezidențial nu mizează pe susținerea contracandidatei sale din turul întâi Violeta Ivanov, pentru că, potrivit candidatei PAS, „Violeta Ivanov din start și-a declarat sprijinul pentru Igor Dodon”. Declarațiile au fost făcute miercuri, 4 noiembrie, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

Maia Sandu, candidată PAS:După 15 noiembrie, Igor Dodon va merge la coșul de gunoi al istoriei. Până și Partidul Socialiștilor R. Moldova (PSRM) vrea să scape de el. Încă de vara trecută l-au tras de mânecă cu greu ca să vină la Parlament și să-l alungăm pe Plahotniuc. Într-un fel, o să-i eliberăm și pe socialiști de el. Violeta Ivanov, candidata Partidului „Șor”, din start și-a declarat sprijinul pentru Igor Dodon și nu avem ce să discutăm. În primul tur au fost mulți oameni care ne-au votat și le mulțumim frumos, iar ce se întâmplă la Orhei este o mituire, se cumpără voturile la greu”.

Lidera PAS, Maia Sandu, care a ieșit pe primul loc la alegerile de duminică, va fi susținută, în turul doi, de patru foști contracandidați din turul întâi al scrutinului prezidențial. Este vorba despre Andrei Năstase, Octavian Țîcu, Dorin Chirtoacă și Tudor Deliu.

În total la alegerile din 1 noiembrie au participat opt candidați. În turul doi au trecut Maia Sandu și Igor Dodon. Al doilea tur de scrutin se va desfășura la data de 15 noiembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram