‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 28 martie, 2024
17.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleGALERIE FOTO: Prunele moldovenești livrate în peste 10 țări ale lumii

GALERIE FOTO: Prunele moldovenești livrate în peste 10 țări ale lumii

‹ adv ›
‹ adv ›

În acest sezon, de-a dreptul dificil pentru o bună parte din producătorii autohtoni, aceștia au reușit să facă față provocărilor, iar fructele autohtone au ajuns a fi exportate la mii de kilometri de Moldova.

Italia, Franța, Olanda, Croația, Polonia, Germania, Austria, România, Belarus, Țările Baltice (Letonia, Lituania), Finlanda, Federația Rusă sunt țările în care au fost livrate în acest sezon prunele autohtone, iar geografia exporturilor urmează să se extindă și mai mult.

Pe lângă consumatorii străini, prunele autohtone au ajuns a fi motiv de mândrie și pentru diasporă, care, aflându-se peste hotare, optează în special pentru produsele autohtone.

În continuare vă prezentăm o galerie foto cu prunele autohtone livrate peste hotare. În mare parte, partenerii străini au menționat că acestea sunt de o calitate foarte bună, iar gustul nu poate fi comparat.

Până la mijlocul lunii trecute, au fost exportate peste 43 de mii de tone de prune. Potrivit Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe din țara noastră, mai mult de jumătate din această cantitate a ajuns pe piața Uniunii Europene.

Moldova – Gust Deosebit!

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii