image
Sursa foto: facebook.com/Spovedania-lui-Rizea

Fugarul Rizea NU a fost reținut și debordează pe facebook despre „mafia din RM”; Va ataca în instanță retragerea cetățeniei

Informația că a fost reținut fostul deputat PSD Cristian Rizea, care s-a ascuns timp de aproape trei ani la Chișinău de justiția română și căruia i-a fost retrasă ieri cetățenia RM, s-a dovedit a fi falsă. Am reușit să luăm legătura cu el și acesta a negat că ar fi fost reținut.

„Infractorii pe care îi devoalez au plătit milioane de euro mafiei politice din Moldova, condusă de Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc, pentru a-mi retrage în mod abuziv cetățenia Republicii Moldova! Mă voi lupta în instanță aici la Chișinău și sper cu ajutorul vostru și al lui Dumnezeu să pot reuși!”, scrie acesta pe pagina sa de facebook „Spovedania lui Rizea”.

Într-o altă postare, acesta scrie că un oarecare Alin Niculae, „manelistul României”, i-ar fi oferit lui Igor Dodon bani grei pentru ca acesta să semneze decretul de retragere a cetățeniei.

„Nu mi-e frica nici de Dodon, nici de Plahotniuc, nici de Ponta și gasca lui de infractori! Iată-l pe Alin Niculae, manelistul României și infractorul care i-a oferit bani mulți prin generalul Florian Coldea lui Igor Dodon (încă 2 săptămâni președinte al Republicii Moldova) pentru a da decretul de retragere a cetățeniei mele”, mai scrie acesta, anunțând că avocații săi au depus deja cerere în instanță privind anularea decretului prin care i-a fost retrasă cetățenia.

www.spovedanialuirizea.com Dragi prieteni asa cum.vedeti deja alaturat , avocatii mei au depus la Judecatoria Chisinau... Posted by Spovedania lui Rizea on Tuesday, 3 November 2020

Sursele Jurnal TV spuneau că Rizea a fost reținut astăzi, în prima parte a zilei, după ce s-a anunțat că i-a fost retrasă cetățenia RM.

Noutăţile partenerilor

comentarii: