image
Sursa foto: facebook.com/politiarepubliciimoldova

Gest inuman; Un tânăr a călcat cu mașina un câine și a postat imaginea pe instagram: „Deseară mâncăm cald”

Gestul inuman la care a recurs un tânăr din Republica Moldova, ajungând astfel în vizorul poliției. Acesta a călcat un câine cu automobilul său de marca BMW și a postat imaginea pe rețelele de socializare, comentând „deseară mâncăm cald”.

Imaginea postată de tânăr pe instagram a fost redistribuită pe alte rețele de socializare și criticată dur de internauți. La scurt timp aceasta a ajuns și în vizorul forțelor de ordine.

Potrivit poliției, acest caz a fost înregistrat iar în prezent se efectuează măsuri de investigație pentru a identifica individul.

Am primit aceste poze de la colegii apărători ai drepturilor animalelor de companie. Inuman este puțin spus. Dincolo de febra electorală, umanitatea nu a fost exclusă. Unii reprezentați ai speciei umane din țara noastră consideră o normalitate un astfel de comportament față de animale. Ca și în cazul preotului Văluță, care a legat câinile de mașină și îl târâia pe drum, poliția nu se auto-sesizează”, a scris pe facebook fostul primar interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.

Conform Codului Penal al Republicii Moldova pentru comportamentul inuman pedeapsa ajunge până la trei ani de pușcărie sau 67 500 lei amendă.

facebook.com/politiarepubliciimoldovafacebook.com/politiarepubliciimoldova

facebook.com/politiarepubliciimoldovafacebook.com/politiarepubliciimoldova

Noutăţile partenerilor

comentarii: