(video) Igor Dodon, gata de dezbateri electorale: O invită pe Maia Sandu „pe o platformă neutră”

După ce a refuzat în primul tur al alegerilor prezidențiale să participe la dezbaterile electorale de orice fel, candidatul independent, Igor Dodon își invita contracandidata din turul II la o confruntare publică. Șeful statului spune că este gata de dezbateri și a cerut staff-ului său să coordoneze cu cel al Maiei Sandu data, ora și locul desfășurării acestora.

Foto: UNIMEDIA

„Stimați cetățeni, vă rog să analizați toate tezele și toate riscurile legate de ce se va întâmpla după data de 15 noiembrie.

Sunt gata să dezbat aceste subiecte, dar și altele, la dezbateri electorale.

Rog staff-ul meu electoral să ia legătura cu staff-ul electoral al doamnei Maia Sandu pentru a fixa - când, unde și când.

Nu ne trebuie dezbateri în fiecare zi, una-două, pe platforme neutre. Avem despre ce discuta, pregătiți-vă”, a declarat Igor Dodon la un breiefing de presă, organizat astăzi, la care a lansat mai multe acuzații la adresa liderei PAS.

Maia Sandu nu a comentat deocamdată nici acuzațiile care i se aduc, nici invitația la dezbateri. Amintim că în primul tur de scrutin, Sandu l-a invitat pe Dodon la dezbateri publice, însă nu a primit un răspuns afirmativ.


Pub