Reacția Maiei Sandu, la acuzațiile lui Igor Dodon: A luat glodul în mâinile proprii și l-a aruncat în cetățeni

„Igor Dodon a arătat în direct cine a creat toate știrile false din Moldova, din ultimii 4 ani și cine este principalul vinovat de instigare la ură în țara noastră” - așa a comentat serviciul de presă al Partidului Acțiune și Solidaritate, cu referire la Maia Sandu, acuzațiile aduse astăzi de șeful statului. Igor Dodon și Maia Sandu sunt contracandidații din turul doi al scrutinului prezidențiale.

Foto: UNIMEDIA

„Dodon a luat glodul în mâinile proprii și l-a aruncat în toți cetățenii. Atâta greață și ură față de propriul popor poate avea doar un om slab, fricos. Dodon, ca toți cei care pierd puterea, în ultimele momente recurge la frică. El reprezintă frica, noi suntem speranța. Dodon reprezintă trecutul”, se arată în reacția PAS oferită pentru UNIMEDIA.

Asta după ce candidatul independent, Igor Dodon, a lansat astăzi mai multe acuzații la adresa Maiei Sandu, într-un briefing de prezentare a strategiei pentru turul II al alegerilor prezidențiale.

„Mă întreb ce a făcut Guvernul Maiei Sandu pentru a pregăti țara de pandemie? A blocat achizițiile? Așa-numitul Guvern Harvard nu a făcut nimic, a închis spitale, nu a majorat salariile medicilor. Sunt sigur că Maia Sandu va închide țara pe 2-3 luni, după exemplul altor țări europene. Maia Sandu a refuzat să indexăm pensia de două ori pe an, a închis școlile și grădinițele în 180 de sate, ca să le lichideze și dacă revine la guvernare, închiderea școlilor va continua. Maia Sandu propune să stăm cu mâna întinsă pentru credite. Da, noi avem nevoie de împrumuturi, dar nu pentru consum, ci pentru infrastructură. Maia Sandu a blocat anul trecut repararea drumurilor”, a declarat, printre altele, Igor Dodon.


Pub