Principală  —  IMPORTANTE   —   Maia Sandu, despre acuzațiile lansate…

Maia Sandu, despre acuzațiile lansate de Igor Dodon: „El știe că nu poate să câștige aceste alegeri în mod cinstit”

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate(PAS) la prezidențiale, Maia Sandu, susține că contracandidatul său Igor Dodon este disperat, iar din acest motive recurge la minciuni. Declarația a fost făcută după ce Dodon a adus mai multe acuzații în adresa liderei PAS marți dimineață. Despre acest lucru Maia Sandu a vorbit în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la postul TVR Moldova.

S-a dovedit că el este autorul tuturor falsurilor pe care le-am văzut tirajate în toți acești ani. El este disperat și, respectiv, recurge la minciuni.

(…)Aceasta este agenda oponentului meu. Evident este că el nu poate să câștige aceste alegeri în mod cinstit. El nu a făcut nimic bun în acești ani. A făcut numai lucruri proaste, multe lucruri proaste. S-a discreditat total prin comportamentul lui laș, când a luat bani de la Plahotniuc, când a intrat în toate schemele de corupție. Nu a îndeplinit absolut nicio promisiune. Acum încearcă să-i sperie pe oameni cu tot felul de minciuni. Oamenii pot să judece după propriile experiențe, nu dup ce le spune Igor Dodon. Oamenii trebuie să se întrebe dacă le-a plăcut cum au trăit pe parcursul acestor ani”, a declarat Maia Sandu.

Marți dimineață, Dodon a lansat o serie de atacuri, în cadrul unei conferințe de presă, la adresa contracandidatei sale din turul doi al alegerilor prezidențiale, Maia Sandu.

Dodon și-a atribuit victorie la prezidențiale „în interiorul țării” și le-a cerut oamenilor să se întrebe ce „va fi cu achitarea pensiilor și salariilor dacă câștigă unul sau alt candidat funcția de președinte”.

Dodon a acuzat că dacă Maia Sandu va câștiga alegerile „va lua exemplu de la țările UE și va închide total țara pe o perioadă de 2-3 luni”, din cauza pandemiei COVID-19.

Acesta mai acuză că Sandu va fi cea care va face ca țară să stea „cu mâna întinsă la UE pentru următoarea doză de credit”.

„Eu nu voi permite să închinăm țara rușilor sau europenilor”, a mai spus Dodon acuzând că Sandu vrea unirea Republicii Moldova cu România.

Dodon s-a identificat și cu un porumbel și le-a cerut oamenilor să nu-l schimbe.

„Nu schimbați porumbelul din mână pe coțofana de pe gard”, s-a adresat Dodon alegătorilor.