17:06:54 19.04.2024
Stiri

Prim-vicepreședintele PUN părăsește formațiunea lui Țîcu, dar și activitatea politică: „Decizia mea nu are nicio legătură cu rezultatul electoral al candidatului PUN, ci cu lucruri care s-au petrecut mai înainte”

Actualitate 03.11.2020 10:17 Vizualizări1857 Autor: Ziarul National
Prim-vicepreședintele PUN părăsește formațiunea lui Țîcu, dar și activitatea politică: „Decizia mea nu are nicio legătură cu rezultatul electoral al candidatului PUN, ci cu lucruri care s-au petrecut mai înainte”


Prim-vicepreședintele Partidului Unității Naționale (PUN), Vlad Țurcanu, părăsește formațiunea lui Octavian Țîcu. Anunțul a fost făcut de Țurcanu după primul tur al alegerilor prezidențiale.

„Am așteptat să se încheie campania electorală ca să vă pot comunica tuturor că m-am retras din PUN și din activitatea politică. Sâmbătă mi-am înștiințat și colegii despre această decizie a mea pe care o luasem de ceva timp. Am vrut să arăt că n-are nicio legătură cu rezultatul electoral al candidatului PUN, ci cu lucruri care s-au petrecut mai înainte”, a precizat fostul consilier prezidențial.

Citește și: VIDEO // Vlad Țurcanu, FUNCȚIE importantă în cadrul PUN. Octavian Țîcu se compară pe sine și pe Țurcanu cu Ion Inculeț și Ion Pelivan. Ce spune despre BLOCUL format din cinci partide unioniste: „Nu vom face parte din COLHOZURI unioniste”

Țurcanu a mai adăugat că rămâne în spațiul public pentru a promova valorile în care crede.

„Le mulțumesc tuturor oamenilor care au avut încredere în mine și îi rog să mă scuze pe cei pe care i-am implicat în treburi de care acum sunt nevoit să mă despart”, a conchis Vlad Țurcanu.

Vlad Țurcanu a aderat la PUN pe 31 decembrie 2019, la o zi după ce a demisionat din funcția de președinte al Partidului Popular Românesc (PPR).


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md