(foto) „Iată că a fost vandalizată și expoziția din centru, mai bine zis, s-a curățat pământul”. Explicațiile anonimului care a vandalizat proiectul „Prinși în ungher”

După ce cu două zile în urmă v-am povestit despre a doua vandalizare a proiectului fotografic „Prinși în ungher” a lui Alex Iordache, acesta a primit un mesaj anonim cu o explicație „logică” de ce sunt distruse fotografiilor medicilor.

„Iată că a fost vandalizată și expoziția din centru, mai bine zis, s-a curățat pământul…”, cam așa începe mesajul anonimului.

Ca reacție, Alex spune că este trist și dezămăgit de atitudinea oamenilor care distrug capsulele fotografice.

Noi reamintim că, aproape două săptămâni în urmă, după ce Alex Iordache a reușit să instaleze în parcul Valea Trandafirilor prima capsulă cu fotografiile personalului din prima linie prin proiectul lui „Prinși în ungher” dedicat medicilor care luptă împotriva infecției COVID-19, aceasta a fost vandalizată.

Menționăm că fotograful ne spunea anterior că acest proiect este unul dintre cele mai dragi lui, în care a fotografiat personalul din prima linie timp de patru zile, în special noaptea, îndată ce aceștia ieșeau din blocul infectaților cu COVID-19.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente