În conturile deschise pentru renovarea Filarmonicii Naționale s-au strâns peste 1 000 000 de lei. Unde poți dona

filarmonica

În conturile deschise de Ministerul Finanțelor pentru donații destinate reconstrucției Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” au fost încasate mijloace bănești în sumă totală de 1 027 098,36 lei până la momentul respectiv.

„În conturile deschise de Ministerul Finanțelor pentru donații destinate reconstrucției Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, devastată în urma incendiului din data de 24 septembrie 2020, au fost încasate mijloace bănești în sumă totală de 1 027 098,36 lei, dintre care: 1 025 858,45 lei lei și 62,64 euro”,scrie într-un comunicat al ministerului.

Amintim că, pe 24 septembrie, a izbucnit un incendiu la Filarmonica Națională. Incendiul ar fi pornit de la anexa unui acoperiș. Conform datelor preliminare, flăcările au afectat o suprafață de estimativ 3 500 m².

Ministerul Finanțelor a deschis un cont pentru colectarea fondurilor sub formă de donație pentru reconstrucția Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”. #diez a realizat lista persoanelor publice și instituțiilor care au spus, deocamdată, că urmează să contribuie pentru reabilitarea Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”. Totodată, ținem să menționăm că lista se actualizează.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente