(video) Salarii de cel puțin 700 de euro și credite preferențiale la bancă. Cum Grafit Holding încurajează tinerii să-și creeze o carieră de succes la ei acasă

Grafit Holdng

Grafit Holding oferă cele mai confortabile condiții de muncă de pe teritoriul Republicii Moldova. Angajații beneficiază de salarii albe și motivante, pachet social garantat și servicii gratuite la spitalele moderne din țară.

În cadrul campaniei „Acasă e mai bine”, Grafit Holding și-a propus să motiveze tinerii să rămână acasă și să-și creeze o carieră de succes, fiind remunerați cu salarii europene. Fiecărui angajat începător i se garantează salariul de 700 de euro și bonusuri în funcție de rezultatele obținute din vânzări.

Compania nu pune accentul pe experiență, așa cum o fac altele, pentru că aici se poate angaja orice tânăr care dorește să lucreze, iar cunoștințele sunt asigurate în cadrul unor trainiguri în urma cărora persoana este angajată oficial.

Compania oferă condiții decente de muncă și spații de recreere pentru a oferi posibilitatea tuturor angajaților să petreacă timpul liber într-o atmosferă mai puțin stresantă.

De asemenea, compania a negociat cu o bancă din Moldova posibilitatea oferirii angajaților facilități la contractarea unui credit ipotecar.

La ora actuală, Grafit Holding este compusă din opt proiecte transnaționale – Sovamax Trading, Eminia Trading, Lanius Trading, Agava Trading, Sovamax USA, RA Trading, Gamaiun Consulting, MTEAM – care își desfășoară activitatea în țări precum SUA, Elveția, Ucraina, Germania, Rusia, Republica Moldova și în unele țări din Africa.

Grafit Holding este o companie moldovenească cu capital german și cu valori europene. Activitatea acesteia constă în vânzarea supraproducției pe piețele europene și pe cea din SUA. Prin aceasta, ea contribuie la soluționarea problemei de supraproducție, vânzând resursele deja existente pentru a nu produce altele noi, astfel demonstrând grija pentru mediul înconjurător.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente