fbpx

video | „Igor Nicolaevici, dumneata ai ajuns președinte cu ajutorul lui Plahotniuc”. Candu afirmă că Dodon a câștigat Președinția în 2016 cu susținerea PD 

Fostul vicepreședinte al Partidului Democrat din Moldova, Andrian Candu, a declarat marți, 3 noiembrie, că Igor Dodon a câștigat alegerile prezidențiale din 2016 cu ajutorul PDM și a președintelui formațiunii, Vlad Plahotniuc. Declarația a fost făcută în cadrul unei transmisiuni în direct pe pagina de Facebook a actualului lider Pro Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din spusele lui Adrian Candu, în 2016, în campania electorală a alegerilor prezidențiale, Igor Dodon ar fi beneficiat de susținerea PDM și a lui Vlad Plahotniuc, politician atât de des criticat de către actualul șef de stat.

Actualul președinte Dodon încă ne vorbește nouă despre faptul că el a luptat cu regimul lui Plahotniuc și asta este, de fapt, cea mai mare realizare a lui. Igor Nicolaevici, dumneata ai ajuns președinte cu ajutorul lui Plahotniuc și a echipei Partidului Democrat, dar învinuiește contracandidata ta că a fost în regim și a lucrat? Dumneata ai luat „culioace” cu bani și ai fost susținut, inclusiv de Plahotniuc”, a declarat fostul membru al Partidului Democrat.

Declarația vine în contextul în care în timpul campaniei prezidențiale din 2016, PDM declara că susține candidatul pro-european, Maia Sandu, în cel de-al doilea tur de scrutin.

Fostul președinte al Parlamentului a mai criticat activitatea lui Igor Dodon și a comentat declarațiile pe care le-a făcut Igor Dodon în această dimineață.

De asemenea, Candu a mai declarat că Dodon „a umblat cu mâna întinsă prin Moscova” , iar acum încearcă să o acuze pe Maia Sandu că ar conta pe împrumuturi străine.

Totodată, acesta a mai comunicat că în anii precedenți Igor Dodon primea câte 700-800 de mii de euro lunar din partea Rusiei și a lui Plahotniuc, pentru întreținerea partidului.

În live-ul său „despre drama lui Dodon”, Adrian Candu susține că din discursul pe care l-a avut astăzi actualul președinte se vede că îi este frică de faptul că va pierde Președinția și că declarațiile acestuia sunt niște falsuri.

ZUGO va reveni cu reacția lui Igor Dodon la acuzațiile lui Andrian Candu.

Articole asemănătoare

Back to top button