/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Maia Sandu spune că mai mulți agenți economici au fost forțați să finanțeze campania lui Igor Dodon

missing
03 noiembrie 2020, ora 19:24

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu spune că mai mulți agenți economici au fost forțați să finanțeze campania lui Igor Dodon, contracandidatul său independent susținut de socialiști. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la postul TVR Moldova.

„În fruntea sistemului corupt în Republica Moldova este Igor Dodon, el este capul acelor grupări care continuă să scoată bani din agenții economici. Acum auzim informații de la agenții economici care se plâng că sunt chemați și li se spune să cotizeze în mod forțat pentru finanțarea campaniei lui Igor Dodon”, a spus Maia Sandu.

Solicitată pentru o reacție, purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon, Ludmila Muntean nu a răspuns la telefon. Am transmis un mesaj în care de asemenea am cerut o reacție, dar deocamdată nu am primit niciun răspuns.

UPDATE: Purtătoare de cuvânt a lui Igor Dodon a oferit o reacție la solicitarea noastră:

„Aceasta este o invenție, fără dovezi, a doamnei Maia Sandu. Din păcate, dânsa preferă să profite de epoca post-truth și fake-news, pentru a promova speculații și falsuri ordinare”, a menționat Ludmila Muntean.

Amintim că după primul tur al alegerilor prezidențiale de pe 1 noiembrie Maia Sandu s-a ales cu cele mai multe voturi. Igor Dodon a ocupat a doua poziție. Alegătorii sunt așteptați pe 15 noiembrie pentru a-și exercita dreptul la vot în al doilea tur.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram