image
Sursa foto: jurnal.md

Maia Sandu: Pe 15 noiembrie, votul cetățenilor este mai puternic decât ei pot frauda

Candidata PAS mulțumește tuturor celora care au votat-o și îi îndeamnă pe cei de la putere să renunțe la fraude și șanatajarea angajațiilor statului.

Maia Sandu susține că pe 15 noiembrie, cetățenii RM au ocazia să pună acest stat pe calea cea dreaptă și îndeamnă pe cei de la guvernare să renunțe la fraudări. Într-o conferință de presă, candidata PAS a mulțumit tuturor celora care au votat-o.

Țara noastră se poate uni pentru a înfrunta răul. Am câștigat primul tur doar datorită dumneavoastră. Cu toate inima le mulțumesc celora peste 400.000 de oameni care au votat pentru mine și au avut încredere în echipa mea. Le mulțumesc tinerilor care au ieșit la vot, le mulțumesc chișinăuenilor.

Vin cu mulțumiri către funcționarii birourilor electorale și observatorilor care au muncit și au protejat votul oamenilor. Mulțumesc echipei de campanie, munca acesteia este mai puțin văzută, dar probabil cea mai importantă. Mulțumim întregii țări, în toate localitățile, raioanele s-a muncit mult, mulțumim voluntarilor, tuturor. 2/3 din cetățenii RM au votat pentru schimbare. Dragi cetățeni din diasporă și din toată țara, să fim pe 15 noiembrie și mai mulți. Pe 15 noiembrie avem ocazia să punem RM pe calea cea dreaptă”, a declarat Sandu.

Lidera PAS le mulțumește și contracandidaților săi, care astăzi și-au îndemnat alegătorii să o susțină în turul doi.

Mulțumesc domnului Andrei Năstase, Platformei DA, domnului Octavian Țâcu, PUN, domnului Dorin Chirtoacă și Blocului Unirea pentru sprijinul anunțat acum câteva minute”, a menționat Sandu.

Maia Sandu are un mesaj și pentru cei de la guvernare.

Renunțați la fraude, nu încercați să șantajați oamenii, nu puneți presiuni pe primari angajații statului, lăsați în pace oamenii”, a declarat lidera PAS.

Evenimentul poate fi urmărit aici:

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: