image
Sursa foto: privesc.eu

Vlad Țurcanu se retrage din viața politică: „Nu are nicio legătură cu rezultatul electoral al candidatului PUN”

Vlad Țurcanu anunță că se retrage din Partidul Unității Naționale, dar și din viața politică, precizând că decizia sa nu are legătură cu rezultatul obținut de Octavian Țâcu, candidatul PUN la alegerile prezidențiale.

„Am așteptat să se încheie campania electorală ca să vă pot comunica tuturor că m-am retras din PUN și din activitatea politică. Sâmbătă mi-am înștiințat și colegii despre această decizie a mea pe care o luasem de ceva timp. Am vrut să arăt că n-are nicio legătură cu rezultatul electoral al candidatului PUN, ci cu lucruri care s-au petrecut mai înainte. Le mulțumesc tuturor oamenilor care au avut încredere în mine și îi rog să mă scuze pe cei pe care i-am implicat în treburi de care acum sunt nevoit să mă despart”, a declarat Vlad Țurcanu.

„Rămân, bineînțeles, în spațiul public, pentru a promova valorile în care cred și care fac parte din mine”, a adăugat Țurcanu.

Vlad Țurcanu a îndeplinit funcția de prim-vicepreședinte al Partidului Unității Naționale. Anterior el a fost consilier al președintelui Nicolae Timofti și președinte al Partidului Popular Român.

Precizăm că Octavian Țâcu a acumulat 2,01 la sută din voturi la alegerile prezidențiale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: