image
Sursa foto: privesc.eu

Usatâi, primele declarații după alegeri: „Culiocul” a fost boțit; Am discutat cu Maia Sandu la telefon, mâine ne întâlnim

Renato Usatâi dă de ințeles că o va susține pe Maia Sandu, numai în cazul în care actualul Parlament va fi dizolvat. Liderul „Partidului Nostru” afirmă că mâine urmează să aibă o întrevedere cu Maia Sandu, iar ulterior cei doi vor face declarații.

„Mai mulți politicieni au ieșit astăzi unul după altul cu declarații. Noi am ajuns la inima cetățenilor prin faptul că ei au crezut în ceva. Unii în Unire, alții în parcursul european. Eu mă mândresc cu faptul că am reușit oameni cu viziuni diferite, că fac ceva pentru oameni, dar nu-i divizez. Nu cred că azi cineva trebuie să le dirijeze oamenilor. Ieri „culiocul” a fost lovit, a fost boțit, dar e nevoie de muncit foarte mult. Mă interesează cum va fi dizolvat Parlamentului. Am discutat cu Maia Sandu azi la telefon. Am convenit ca ieri să avem o întrevedere, apoi vom ieși la declarații. Sper mâine când vom conveni cu Maia Sandu ca primul decret prezidențial să se refere la dizolvarea Parlamentului”, a declarat Renato Usatâi.

Acesta consideră că Igor Dodon a comis o „greșeală fatală” atunci când a declarat că Diaspora este un „electorat paralel”.

„Azi tu ieși să declari că cei din Diasporă nu votează ca cei din RM. Toți au încercat să mintă și să folosească Diaspora doar în alegeri. Oare merită asta cei din Diasporă care trimit peste un miliard de euro pe an? Dodon a făcut o greșeală fatală. Și el azi vrea să câștige? Doamne ferește”, a adăugat Usatâi.

Precizăm că Renato Usatâi a acumulat 16,9 la sută din voturi în cadrul primului tur al alegerilor prezidențiale.

Online. 02.11.2020

Online. 02.11.2020 Publicată de Усатый Ренато-Renato Usatii pe Luni, 2 noiembrie 2020

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: