Horoscopul banilor pentru această săptămână: Zodiile care dau lovitura pe plan financiar

Nativii zodiei Sorpion s-ar putea confrunta, în această săptămână, cu cheltuieli importante, taxe mai mari decât se așteptau sau dificultăți în rambursarea unui împrumut, scrie SHOK.md, cu referire la eva.ro. Descoperă ce îţi pregătesc astrele pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Foto: playtech.ro

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Datorită unui câștig neașteptat, săptămâna aceasta vei simți că plutești.

Această perioadă promite să fie una frumoasă. La locul de muncă, posibilitatea unei măriri salariale este prezentă. Acasă vorbești deschis despre bani, planurile de viitor se decid ca o familie. Subiectele despre bani sunt departe de a fi tabu, dimpotrivă, îi aduci în discuție tocmai pentru a aborda marile proiecte.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Banii nu te mai îngrijorează în această săptămână.

Reușești să îți achiți taxele și toate datoriile și îți va mai rămâne ceva și pentru plăceri. Te-ai străduit foarte multe, însă munca ta a dat roade. Activitățile noi contribuie la o viață de zi cu zi mai confortabilă și mai interesantă. Te poți relaxa, săptămâna aceasta poți cheltui cum vrei tu și pe ce vrei tu. Cei dragi beneficiază de măreția ta.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Încă de la începutul săptămânii totul merge foarte bine.

Ești foarte conștiincios/oasă în ceea ce privește cheltuielile, așadar poți evita cu ușurință presiunile sau cumpărăturile impulsive. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc ca din când în când să te și răsfeți, fără frustrări și fără restricții.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Nu sări nicio etapă, pășește cu grijă atunci când vine vorba despre bani.

Chiar dacă ești tentat/ă să faci unele investiții, gândește de două ori înainte de a te implica într-un proiect cu risc financiar. O astfel de greșeală ar putea fi fatală pentru situația ta actuală.

Leu(22 iulie – 22 august)

Banii nu vor fi o problemă în aceste zile. În ultima perioadă, portofelul tău a fost cam gol, ceea ce a însemnat mult stres.

Eliberează-te de tensiune, acum situația a revenit la normal și deții controlul. Bucură-te de o ieșire cu prietenii ori familia, pentru a te reconecta cu plăcerea de a trăi și uită să numeri fiecare leuț. Cu toate acestea, fii chibzuit/ă și responsabil/ă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Joci la loto? De ce nu, atât timp cât nu faci o obsesie din asta.

Pentru că norocul este prezent în viața ta, profită cât poți de mult de el. În orice caz, soarta îți va face traiul mult mai ușor din punct de vedere financiar. Veștile bune vin, adaptează-te din mers fără a depune prea mult efort.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

O conjunctură astrală îți scoate în evidență abilitățile.

Dezvoltarea carierei tale este pe drumul cel bun. Drept urmare, venitul tău se poate modifica. Lasă îndoielile deoparte și profită de șansele care ți se oferă. Îndrăznește să vorbești despre talentele și abilitățile tale. Exprimă-ți dorințele, șeful tău va fi tentat să-ți ofere poziția pe care ți-o dorești.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

În această săptămână s-ar putea să te confrunți cu cheltuieli importante, taxe mai mari decât te așteptai sau dificultăți în rambursarea unui împrumut.

Pe scurt, trebuie să ai grijă, contul tău ar trebui verificat în fiecare zi. Dacă ești în căutarea unei soluții, o vei găsi fără efort.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Acum chiar poți respira ușurat/ă în ceea ce privește banii.

Săptămâna aceasta vei aprecia pe deplin succesul tău minunat și adevărat. Fie că este vorba de o rambursare a impozitului, o datorie de returnat, o promovare neașteptată sau o moștenire, situația ta financiară este acum la adăpost. Permite-ți să trăiești mai bine, să-ți planifici un proiect mare pentru viitor și să respiri adânc: totul este bine!

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

În această săptămână vei primi vești bune.

Venitul tău crește și îți va permite în mare măsură să achiți cheltuielile zilnice fără alte mijloace. Dintr-o dată te vei simți ușurat/ă, pentru că nu te vei mai vedea nevoit/ă să te împrumuți.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

O săptămână deosebit de înfloritoare te așteaptă.

Venitul tău fix îți permite să-ți satisfaci câteva plăceri mai vechi. De asemenea, poți face unele investiții la care nici nu îndrăzneai să speri. Relația cu banii este una mai relaxată, așadar, răsfață-te, dar nu-ți pune portofelul în pericol.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Unele dificultăți cu banii îți încetinesc expansiunea și pofta de viață. Ia măsuri pentru a remedia problema!

Unele acțiuni iresponsabile din trecut ar putea fi de vină pentru toată această situație. Concentrează-te asupra problemelor concrete și uită pentru moment de distracție!


Pub