(video) Andrei Năstase: Platforma DA își anunță sprijinul politic pentru Maia Sandu în turul II la prezidențiale

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a anunțat că formațiunea pe care o conduce o va susține pe candidata Maia Sandu în turul II al alegerilor pentru funcția de președinte al Republicii Moldova.

Foto: UNIMEDIA

„Platforma Demnitate și Adevăr își anunță sprijinul politic pentru candidatul pro-european Maia Sandu, în turul II de scrutin prezidențial. Reiterăm că sprijinul nostru sincer este necondiționat și conform interesului național pe care îl îmbrățișăm. Ne așteptăm, astfel, ca viitorul președinte să răspundă exigențelor puse de cetățenii Republicii Moldova, cu opțiuni clar pro-europene și naționale din țara noastră, dar și din larga diasporă pe care o avem în străinătate”, a declarat Andrei Năstase.

„Mulțumim tuturor colegilor și camarazilor noștri, inclusiv membrilor, reprezentanților și observatorilor în birourile secțiilor de votare, pentru munca uriașă pe care au depus-o în această campanie. A fost un efort profund, care întrunește recunoștința și prețuirea pe care v-o purtăm”, a mai adăugat liderul Platformei DA.

După finalizarea procesării a 2143 de procese verbale, rezultatele preliminare arată că Andrei Năstase a acumulat 3.26 la sută dintre voturi în primul tur al scrutinului prezidențial. Maia Sandu s-a clasat pe primul loc, cu 36.16%, iar Igor Dodon s-a poziționat pe locul doi, cu 32.61%. Pe locul trei este Renato Usatîi, cu 16.90%.

Urmăriți integral, pe UNIMEDIA, conferința susținută de Andrei Năstase:


Pub