Igor Dodon: Felicit contracandidata mea, Maia Sandu. Să-și ceară scuze publice de la cetățeni pentru falsuri despre fraudări. În turul II voi obține victoria, ca în 2016

Șeful statului Igor Dodon a mulțumit tuturor cetățenilor, care s-au mobilizat și au ieșit la vot, dar și tuturor instituțiilor publice și funcționarilor electorali care și-au îndeplinit angajamentele, au administrat la nivel înalt organizarea alegerilor și au asigurat un proces liber și democratic. Totodată, Igor Dodon și-a felicitat contracandidata, i-a cerut să-și ceară scuze pentru acuzații mincinoase și s-a arătat sigur că va învinge în turul doi, așa cum s-a întâmplat în 2016.

„În primul rând mulțumesc tuturor pentru mobilizare, pentru implicare, pentru că au ieșit la vot. Mulțumesc tuturor funcționarilor care au organizat un proces de vot impecabil, liber și corect.

Felicit contracandidata mea, Maia Sandu, că a ajuns în turul doi. Iată că istoria se repetă, așa cum a fost în 2016.

Toți cei care au vorbit despre fraudări, ar fi bine să-și ceară scuze publice de la cetățeni și funcționari pentru promovarea acestor falsuri. Noi am demonstrat că putem organiza alegeri libere, corecte și democratice.

Diaspora a fost foarte activă, însă aceasta de regulă votează diferit de preferințele generale a celor din țară. Electoratul de stânga este în număr foarte mare, ceea ce ne dă încredere că în turul doi vom învinge, așa cum a fost și în 2016”, a declarat candidatul independent Igor Dodon.


Pub