Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Ion Ceban a avertizat pretorii și șefii de subdiviziuni privind gestionarea situației de pe șantierele de renovare a proiectelor municipale

   1943

Primarul general, Ion Ceban, a atenționat astăzi pretorii și responsabilii municipali,  pentru situația atestată în sectoare la capitolul organizarea șantierelor de renovare  a obiectivelor municipale, subliniind totodată că vor urma și sancțiuni. În context, edilul a solicitat acestora să pregătească rapoarte de activitate la acest capitol, pentru ultimele 12 luni.

Edilul a început ședința operativă săptămânală de luni prin a aminti responsabililor din preturi despre atribuțiile care le au, vizavi de gestionarea situației în teritoriul administrat și monitorizarea strictă a proiectelor de infrastructură. Primarul s-a arătat nemulțumit de starea de lucruri create pe unele șantiere unde serviciile municipale nu-și coordonează acțiunile. 

„Am constatat unele nereguli la aleea pietonală din bd. Mircea cel Bătrân, astfel pretura sectorului Ciocana are la dispoziție o săptămână ca să remedieze acele neconformități”, a subliniat Ion Ceban.  

În context, primarul a precizat că deși este un an complicat prin lupta cu pandemia de COVID-19,  municipalitatea a reușit să facă față provocărilor și să implementeze multe proiecte de infrastructură așteptate de locuitorii capitalei.