15:37:03 25.04.2024
Stiri

Cel mai „CURTAT” politician al momentului, Renato Usatîi, sparge TĂCEREA. Pe cine va sprijini în turul II la PREZIDENȚIALE: „Eu am spus clar”

Actualitate 02.11.2020 16:57 Vizualizări4607 Autor: Ziarul National
Cel mai „CURTAT” politician al momentului, Renato Usatîi, sparge TĂCEREA. Pe cine va sprijini în turul II la PREZIDENȚIALE: „Eu am spus clar” Facebook


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a devenit cel mai curtat politician din R. Moldova, după ce s-a clasat pe locul trei la alegerile prezidențiale, cu un scor de circa 17%. Deocamdată, Usatîi nu a anunțat public pe cine va sprijini în turul II al alegerilor prezidențiale de pe 15 noiembrie.

Acesta a fost întrebat de nenumărate ori, în cadrul dezbaterilor televizate, pe cine va susține în turul II, însă a evitat să ofere vreun răspuns, afirmând că dânsul tot va ajunge în turul doi.

Citește și: VIDEO // Renato Usatîi prezintă primele REZULTATE. Acesta susține că va fi pe locul II în diaspora: „O să avem un rezultat foarte bun. Sondajele de astăzi au o marjă de eroare de 30%”

Totuși, în cadrul unei emisiuni de la Pro TV, primarul de Bălți a fost întrebat ce trebuie să se întâmple ca dânsul să-l sprijine în turul II pe Igor Dodon, așa cum s-a întâmplat la alegerile prezidențiale din 2016.

Citește și: Opinie de la București: Unde merg VOTURILE lui Usatîi? „Acolo este un electorat protestar, aproape TALIBAN... Când ai un astfel de electorat și încerci să-l întorci la 180 de grade, riști să EȘUEZI”

„Eu am spus clar că Dodon, astăzi, ne-a făcut cunoscuți în toată lumea datorită unui „kuliok” boțit. Ce poate să se întâmple?! Numai dacă să mor și să-mi ia la morgă mâna și cineva să scrie și să spună că Usatîi a semnat declarația că-l susține pe Dodon încă atunci când era viu”, a spus atunci Usatîi.

Citește și: REZULTATE // 100% de voturi numărate: Maia Sandu - 36,16, Igor Dodon - 32,61%. Lidera PAS, cu peste 47,7 mii de voturi mai multe decât Dodon

Renato Usatîi a făcut aseară, la închiderea urnelor de vot, o scurtă declarație de presă. Acesta a reclamat mai multe încălcări și a precizat că va obține un rezultat bun, în condițiile în care a fost hărțuit de socialiștii lui Igor Dodon și nu a avut fracțiune parlamentară, ca alți contracandidați.

Citește și: VIDEO // Usatîi anticipează o „SURPRIZĂ foarte mare” în scrutinul prezidențial. „Am votat pentru o R. Moldova fără kulioace, fără scheme”

Usatîi nu a mai făcut astăzi declarații de presă, însă promite că, la ora 20.00, va vorbi într-un live pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon a declarat astăzi că turul I al alegerilor prezidențiale a demonstrat că electoratul de stânga este reprezentat de 55-60% din populația R. Moldova, arătându-se încrezător că dânsul o va învinge pe Maia Sandu în turul II. Acesta a adunat procentele sale (32,61%), voturile lui Renato Usatîi (16.90%) și pe cele ale Violetei Ivanov (6.49%). „Alegerile de ieri au demonstrat o tendință clară: electoratul de centru-stânga reprezintă 55% - 60% din totalul alegătorilor. Asta chiar în pofida prezenței din diaspora, care a votat mai mult pentru dreapta. Eșichierul de stânga reprezintă 55% - 60% și sunt ferm convins că această situație va caracteriza și rezultatele turului II. Eu sunt ferm convins în mobilizarea masivă și în obținerea victoriei pe data de 15 noiembrie”, a spus Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md