image
Sursa foto: facebook.com/iuliana.cantaragiu.5

La Camenca și Sănătăuca alegătorii transnistreni ar fi transportați organizat: Ce spune Poliția // FOTO

Intenții de fraudare a alegerilor la Florești și în stânga Nistrului. De la primele ore ale dimineții mai mulți internauți au plasat pe rețelele sociale imagini de la secția de votare din satul Sănătăuca, raionul Florești și de la secția din Camenca, regiunea transnistreană, precizând că alegătorii transnistreni sunt aduși organizat să voteze. Poliția a venit ulterior cu o reacție, precizând că la secțiile respective nu au fost depistate nereguli.

„La Sănatăuca, Florești, transnitrenii fac coadă la secțiile de vot. De data aceasta se deplasează cu mașini. Unii intră în secția de vot și nici nu stiu unde să aplice ștampila, că nu au primit instrucțiuni clare. Oamenii din sat sunt revoltași că cei din Transnitria vin aici să voteze contra plată și nu din preferințe sau convingeri politice”, a scris Iuliana Cantaragiu pe pagina de facebook, publicând și câteva fotografii de la fața locului.

Pe de altă parte, Poliția a emis un comunicat în care a precizat că la fața locului sunt prezenți reprezentanții Poliției, ANTA și observatori care supraveghează corectitudinea scrutinului, iar abateri în acest sens nu au fost înregistrate.

Ulterior în cadrul unui briefing Inspectoratul Național pentru Securitate Publică al IGP a precizat că până la această oră la secțiile de votare din țară au fost sesizate cinci cazuri de transportare organizată a alegătorilor.

facebook.com/iuliana.cantaragiu.5facebook.com/iuliana.cantaragiu.5

facebook.com/iuliana.cantaragiu.5facebook.com/iuliana.cantaragiu.5

facebook.com/iuliana.cantaragiu.5facebook.com/iuliana.cantaragiu.5

Noutăţile partenerilor

comentarii: