image
Sursa foto: facebook

VIDEO // Cozi uriașe la Londra: „Cât de mult trebuie să superi un popor ca el să formeze un rând atât de mare ca să voteze!”

„Cât de tare poți să superi un popor ca el să formeze o coadă atât de lungă la o secție de votare?”, este întrebarea pe care și-o pune Dumitru Vicol, reprezentant activ al diasporei din Londra. Tânărului i-a luat 4 min.50 sec. să filmeze un rând imens de moldoveni care așteaptă să-și exercite votul.

„Cât de tare poți să superi un popor ca să ai așa un rând la o secție de votare. Voi filma să vedeți cât de lungă este coada de alegători. Și amintesc este turul întâi, nu este turul doi al alegerilor”, menționează Dumitru Vicol.

El mai observă că oamenii păstrează distanța și nimeni nu strigă. Din imagini se observă că oamenii au format un rând nespus de mare. „Asta este expresia cât de mult trebuie să superi un popor ca el să iasă pe timp de pandemie și să stea la coadă ca să voteze. Cred că suntem peste o mie, 1500 de alegători. Se pare că președintele actual a supărat foarte multă lume. Nu știu pe cine votează toți aceștia, dar știu în mod sigur pe cine nu votează. Toți sunt tineri, sunt oameni alungați de acasă”, precizează autorul imaginilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: