(video) Renato Usatîi: „Vreau să mulțumesc cetățenilor din Republica Moldova și din diasporă care au votat pentru mine”

Renato Usatîi a mulțumit cătețenilor din Republica Moldova și din diasporă care au votat pentru candidatura sa la funcția de președinte al Republicii Moldova. De asemenea, a precizat că a sesizat 40 de contestații către CEC cu privire la încălcările depistate în timpul scrutinului, dar și că va sesiza Procuratura Generală cu privire la încălcările grave.

Foto: UNIMEDIA

„Astăzi a avut loc primul scrutin la care am participat. Vreau să mulțumesc tuturor cetățenillor care ne-au susținut. Vreau să mulțumesc celor care se află în R. Moldova și celor din diasporă. Avem probe video cum se achitau cash, cum ilegat se aduceau cetățenii la vot. Vom sesiza Procuratura Generală. Au fost depuse 40 de contestații către CEC. Mulțumesc la toți voluntarii, observatorii, care muncesc acum în diasporă în UE, America, Israel și alte state. Suntem siguri că avem rezultate foarte bune. Avem vreo 20 de sate unde suntem pe locul 1. Cei care au organizat fărădelegi vor răspunde”, a declarat Renato Usatîi.

Urmăriți live:

Amintim că în diasporă cetățenii pot vota cel mult încă două ore, de la închiderea secțiilor de votare din Republica Moldova.


Pub