Principală  —  Ştiri   —   LIVE/ Primele declarații ale lui…

LIVE Primele declarații ale lui Renato Usatîi: Noi suntem luptători, avem un rezultat foarte bun și surprizele încep într-o jumătate de oră

Foto: Captură privesc.eu

Liderul Partidului Nostru face un briefing după scrutinul prezidențial din 1 noiembrie. Renato Usatîi le-a mulțumit susținătorilor și voluntarilor săi, spune că a documentat peste 40 de încălcări, rezultatele sondajelor sunt niște aberații și că suprizele vor începe peste o jumătate de oră.

„Am văzut așa-zisele sondaje, unul îmi dă 12% și altul de 8%. Sunt niște aberații ca și cele care au avut loc până acum. Noi astazi cu voluntarii și echipa am stabilit încălcări grave, au fost transmise 40 de obiecții la CEC, avem probe foto, video, avem imagini cum se achită cu bani cash, cum se aduceau ilegal la secțiile de vot. Pe o parte din ele vom sesiza și Procuratura Generală deoarece sunt niște crime grave. Au fost mai puține încălcări decât trebuiau să fie, majoritatea falsificărilor se preconizează pentru turul 2. Cineva de la cei rozovi a luat decizia pentru ce să achite omul de 2 ori ca să nu aiba cheltuieli duble”, a declarat Renato Usatîi. 

În același timp, Usatîi a transmis un mesaj de mulțumire susținătorilor săi.

„Vreau să mulțumesc tuturor, voluntarii care muncesc în continuare în diasporă. Eu vreau ca toți cetățenii să cunoască că noi suntem luptători, avem un rezultat foarte bun și surprizele încep într-o jumătate de oră. Sunt vreo 20 de sate unde suntem pe primul loc, în Sochi pe 2, în Moscova la o secție pe 1. Astăzi vom mai discuta, acum am mesajul că cei care au organizat fărădelegile o să plătească pentru ele”, a încheiat Usatîi.

Urmăriți mai jos principalele declarații în transmisiunea live de mai jos asigurată de Privesc.eu.