19:48:35 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Usatîi anticipează o „SURPRIZĂ foarte mare” în scrutinul prezidențial. „Am votat pentru o R. Moldova fără kulioace, fără scheme”

Actualitate 01.11.2020 09:56 Vizualizări1500 Autor: Ziarul National
VIDEO // Usatîi anticipează o „SURPRIZĂ foarte mare” în scrutinul prezidențial. „Am votat pentru o R. Moldova fără kulioace, fără scheme”


Candidatul „Partidului Nostru” la funcția de președinte, Renato Usatîi, a venit la sectia de votare însoțit de fiica sa, dar și de părinții săi. Primarul de Bălți a anticipat o „surpriză foarte mare” în aceste alegeri.

„Astăzi, alături de fiica mea, alături de părinții mei, am votat pentru o viață mai bună, am votat pentru o R. Moldova fără kulioace, fără scheme. Am votat pentru ca statul să aibă grijă de toți cetățenii, inclusiv pensionari și de copii, așa cum am grijă eu de părinții mei. Am votat astăzi pentru ca cei din diasporă să nu-și mai sărute copiii prin skype, dar să fie acasă, alături de ei”, a declarat Usatîi.

Candidatul a îndemnat cetățenii să iasă la vot, pentru că altfel nu se poate de mizat pe o schimbare.

„Acum merg în staff. Am organizat mai multe grupe mobile prin republică. Știu că deja sunt înregistrate incidente la secțiile de votare deschise pentru cetățenii din stânga Nistrului. Nu poți miza pe schimbare, dacă stăm acasă. De asta e important să ieșim cu toții la vot. Am o speranță, la fel ca toți cetățenii, că lucrurile se vor schimba spre bine.

Vom vedea care va fi rezultatul, dar sunt sigur că va fi o surpriză și o surpriză foarte mare. E nevoie de o schimbare adevărată și nu doar o schimbare pe hârtie, așa cum s-a întâmplat în ultimii 30 de ani”, a conchis Renato Usatîi.



Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md