08:21:24 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Deputatul Igor Grosu este acuzat de IGP că ar stopa ILEGAL unele unități de transport la Varnița și ar bloca traseul

Actualitate 01.11.2020 12:03 Vizualizări1755 Autor: Ziarul National
VIDEO // Deputatul Igor Grosu este acuzat de IGP că ar stopa ILEGAL unele unități de transport la Varnița și ar bloca traseul


Deputatul PAS, Igor Grosu, este acuzat de Inspectoratul General de Poliție (IGP) că ar „stopa ilegal” unele unități de transport la Varnița, raionul Anenii Noi, pentru verificarea documentelor.

Acuzația a fost lansată public, într-o conferință de presă, de către șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Marin Maxian.

„Situația rămâne încordată la Varnița, unde un grup de cetățeni, inclusiv deputați, au blocat traseul. Au loc acțiuni de verificare a actelor de identitate. Totuși, acolo este vorba despre microbuzele de pe ruta 7, care nu cad sub incidența deciziei CEC. Nimeni nu este în drept de a stopa și verifica unitățile de transport, cu excepția organelor competente. Dacă sunt careva suspiciuni, atunci se poate de adresat angajaților de poliție de la fața locului”, a spus Maxian.

Totodată, Maxian a precizat că până acum au fost înregistrate cinci cazuri de transportare organizată a alegătorilor către secțiile de votare.

„Poliția și ANTA au intervenit și au fost ridicate plăcuțele de înmatriculare a unităților de transport. De asemenea, nu s-a permis trecerea persoanelor către secțiile de votare”, a mai adăugat Maxian.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md