07:31:14 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Maia Sandu, PRIMA REACȚIE după închiderea secțiilor de votare: A aplaudat DIASPORA și a vorbit despre sute de cazuri de transportare organizată și cumpărare a alegătorilor

Actualitate 01.11.2020 21:12 Vizualizări1709 Autor: Ziarul National
VIDEO // Maia Sandu, PRIMA REACȚIE după închiderea secțiilor de votare: A aplaudat DIASPORA și a vorbit despre sute de cazuri de transportare organizată și cumpărare a alegătorilor


Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, a mulțumit celor peste 1,2 milioane de cetățeni care au ieșit astăzi la urne.

Maia Sandu a ținut să aplaude cei peste 140 de mii de moldoveni de peste hotare care au fost „de-a dreptul uimitori”, au ieșit la secțiile de vot și au reprezentat „un model de movilizare și implicare ce ne inspiră”.

În briefingul de după închiderea secțiilor de vot, Maia Sandu a anunțat că PAS a depus astăzi peste 300 de sesizări la Poliție privind cazuri de transportare organizată a alegătorilor la secțiile electorale, dar și cazuri de oferire de bani în schimbul voturilor sau implicare ilegală a funcționarilor în procesul de vot.

„Toat încălcările pe care le-am depistat, pentru care avem probe, foto și video, le vom sesiza și vom cere autorităților să ia măsuri cu cei care au încercat astăzi să fure votul cetățenilor. Știu că a fost o zi grea, dar a fost o zi în care ne-am convins încă o dată cât de important este votul nostru!”, a afirmat Maia Sandu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md