image
Sursa foto: Jurnal.md

De alegeri, fiți cu ochii pe Jurnal.md și Jurnal TV!

Pe 1 noiembrie, fiți cu ochii pe Jurnal.md și Jurnal TV pentru a ține pulsul alegerilor și a fi informați la minut despre cum se desfășoară scrutinul în toată republica, dacă au loc nereguli, cum votează diaspora, dar și pentru a afla primii rezultatele alegerilor prezidențiale.

Jurnal.md și Jurnal TV vor ține pulsul alegerilor, oferindu-vă informații la cald, transmisiuni live, ediții speciale, fotoreportaje, știri la minut despre cum se desfășoară scrutinul.

Pe portalul Jurnal.md informațiile vor fi actualizate la minut și veți fi primii care veți afla cele mai importante știri.

Iar Jurnal TV a pregătit un program special de alegeri, pentru a vă oferi cele mai fierbinți știri și talkshow-uri.

Primul buletin de știri la Jurnal TV va fi difuzat la ora 7:00, după care, pe parcursul zilei, veți putea urmări știri la orele: 9:00, 10:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:45 și 19:00.

Totodată, pe tot parcursul întregii zilei veți putea urmări talk-show-uri despre mersul alegerilor și mizele scrutinului, cu invitați, cu intervenții live ale reporterilor care vor veni cu informații de ultimă oră de la CEC, de la secțiile de votare și despre mersul votării în toată republica.

La 9:20, Alex Cozer va modera o ediție specială, la 12:20 nu ratați un talk-show cu jurnalistul Vitalie Călugăreanu, iar la 14:15 urmăriți o emisiune cu Stella Jantuan, Victor Ciobanu și Alexei Tulbure.

Următoarea ediție specială, moderată de jurnalistul Dumitru Mișin, va începe la 21:00, când se închid secțiile de votare, și va dura până la miezul nopții, când vor fi cunoscute deja rezultate preliminare parțiale.

De altfel, printre buletine de știri și ediții speciale, pe parcursul zilei veți putea și să vă delectați cu prima ediție „Agricool”, o nouă emisiune marca Jurnal TV, o tombolă cu premii generoase, printre care mașini, telefoane Iphone 11, laptop, televizor etc. La 20:00 urmăriți și o nouă ediție Ora de Ras, iar la 22:00 - un nou episod al celebrului serial „Italia, Patria Nostra”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: