03:27:21 24.04.2024
Stiri

FOTO // Trei persoane au DECEDAT în urma unui accident pe traseul Orhei – Călărași. Un automobil a fost făcut zob, după ce a intrat frontal într-un TIR. A fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare pentru a scoate cadavrele dintre fiare

Actualitate 30.10.2020 21:48 Vizualizări2092 Autor: Ziarul National
FOTO // Trei persoane au DECEDAT în urma unui accident pe traseul Orhei – Călărași. Un automobil a fost făcut zob, după ce a intrat frontal într-un TIR. A fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare pentru a scoate cadavrele dintre fiare


Trei persoane și-au pierdut viața în această seară, într-un accident produs pe traseul R-21 „Orhei - Călărași”, direcția spre orașul Călărași, în apropiere de satul Mana.

Potrivit martorilor, conducătorul unui „Land Rover Freelander”, care se deplasa cu viteză, a efectuat manevra de depășire a unei căruțe, pe care a observat-o în ultimul moment. Din cauza carosabilului umed a pierdut controlul volanului și a ieșit pe contrasens, tamponând frontal un autotractor de marcă „Mercedes”.

Toate persoanele aflate în „Land Rover” au decedat în urma impactului. Este vorba de șoferul în vârstă de 40 de ani și doi pasageri de 19 și, respectiv, 31 de ani.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina s-a transformat într-un morman de fiare. A fost nevoie de intervenția salvatorilor de la Orhei pentru a scoate cadavrele dintre fiare. Șoferul autocamionului nu a avut de suferit.

Acum sunt întreprinse măsuri pentru stabilirea cauzei exacte a producerii accidentului, identificarea persoanelor și stabilirea tuturor circumstanțelor care au dus la producerea tragediei. Vehiculul cu tracțiune animală nu a fost depistat la locul accidentului, urmând să fie stabilit de poliție.

Șoferii sunt îndemnați de polițiști să adapteze viteza la condițiile meteo și să fie prudenți la volan.








Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md