image
Sursa foto: partidulsor.md

Violeta Ivanov, mesaj din Codrii Orheiului înainte de alegeri: „Țara e la răscruce”

Într-un spot filmat la Orheiul Vechi, candidata Partidului „ȘOR” la alegerile prezidențiale, Violeta Ivanov, a lansat un apel de participare la vot a cetățenilor, la scrutinul de duminică.

Candidata Partidului Șor spune că „țara este la o nouă răscruce” și că ea și echipa sa „au decis deja ce cale să urmeze Republica Moldova - calea schimbărilor și a transformărilor”.

„Este o cale pavată cu proiecte de dezvoltare și cu infrastructură modernă în satele și orașele țării. Unde economia este susținută de stat, unde cetățenii, indiferent de vârstă și etnie își trăiesc viața cu demnitate. Este calea dezvoltării și a guvernării responsabile”, spune Ivanov.

La finalul mesajului său, ea îndeamnă toți cetățenii țării să participe la „renașterea Moldovei”.

„Vă îndemn să dăm o șansă țării noastre să renască, o șansă în numele generațiilor viitoare, o șansă pentru păstrarea istoriei, valorilor spirituale și culturale lăsate de către strămoșii noștri. Pe 1 noiembrie, vă îndemn să facem împreună istorie, să fiți cei care veți alege cea mai bună cale pentru acest frumos meleag, pentru țara noastră, pentru Republica Moldova”, afirmă Violeta Ivanov.

Noutăţile partenerilor

comentarii: