Pretura sectorului Botanica are un nou pretor interimar. Cine i-a luat locul lui Boris Prepeliță

La doar o zi de la demisia pretorului din sectorul Botanica a fost prezentat noul pretor interimar - Diana Guba, care până în prezent era responsabilă de planificarea și raportarea preturilor și subdiviziunilor primăriei. Anunțul a fost făcut de către primarul capitalei, Ion Ceban, care i-a urat succes în toate acțiunile care urmează să le întreprindă.

Foto: fb/IonCeban

„Astăzi am prezentat noul Pretor interimar echipei din sectorul Botanica. Așa cum am anunțat anterior, locul domnului Boris Prepeliță va fi ocupat de către doamna Diana Guba, care până în prezent a fost responsabilă de planificarea și raportarea preturilor și subdiviziunilor primăriei.

Noului pretor îi urez mult succes și spor în toate acțiunile pe care le va întreprinde”, scrie Ceban.

Edilul capitalei a mai solicitat prezentarea proiectelor și acțiunilor pentru anul viitor, dar și a celor imediate, în 10 zile.

Ceban mai spune că demisia pretorului de la Botanica trebuie sa fie un exemplu pentru toate celelalte sectoare, iar celelalte preturi vor fi monitorizate în continuare.

Amintim că ieri pretorul sectorului Botanica, Boris Prepeliță, a fost demis din funcție.

„Este cel mai mare sector din mun. Chișinău. Au fost multe tentative să acordăm încredere Preturii Botanica. În continuare în sector este murdar, iar acest lucru nu mai poate fi tolerat. Solicit acum imediat demisia pretorului sectorului Botanica. Cer ca cererea de demisie să fie prezentată până diseară. În caz contrar, pretorul va fi destituit din funcție”, a declarat Ceban, în cadrul unei inspecții inopinate la Botanica.

fb/IonCeban / Sursa:fb/IonCeban
fb/IonCeban / Sursa:fb/IonCeban
fb/IonCeban / Sursa:fb/IonCeban


Pub