Scarlett Johansson s-a căsătorit pentru a treia oară în cadrul unei „ceremonii secrete”

Actriţa americană Scarlett Johansson s-a căsătorit pentru a treia oară, unindu-şi destinele la sfârşitul săptămânii trecute cu actorul de comedie şi scriitorul Colin Jost în cadrul unei „ceremonii intime”, relatează vineri AFP.

Foto: apnews.com

Scarlett Johansson, una dintre cele mai bine plătite actriţe din lume, care va apărea în filmul cu super-erori „Black Widow”, realizat de studiourile Marvel, şi-a anunţat căsătoria prin intermediul asociaţiei de caritate Meals on Wheels, citează Agerpres.

Cuplul şi-a unit destinele în prezenţa „familiei şi a celor dragi, respectând măsurile de precauţie sanitare legate de Covid-19", a scris pe Instagram asociaţia non-profit care oferă mese calde celor nevoiaşi.

„Jurământul de nuntă este de a ajuta pentru a face o diferenţă pentru persoanele vârstnice vulnerabile în acest moment dificil, prin sprijinirea @mealsonwheelsamerica", a explicat asociaţia, invitând publicul să facă o donaţie.

Vedeta în vârstă de 35 de ani s-a logodit cu Colin Jost, în vârstă de 38 de ani, cunoscut pentru munca sa în cadrul emisiunii „Saturday Night Live", în mai 2019, după doi ani de relaţie.

Scarlett Johansson a mai fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds şi cu jurnalistul francez Romain Dauriac.

După o serie de roluri în copilărie, Johansson a apărut în 2003 în comedia romantică „Lost in Translation", câştigătoare a unui premiu Oscar, în regia cineastei Sofia Coppola.

Scarlett Johansson a obţinut anul trecut două nominalizări la Oscar pentru „Jojo Rabbit" şi „Marriage Story".


Pub