Constantin Oboroc, fost pretendent la șefia statului: „Andrei Năstase este omul care poate să facă lucruri bune în Republica Moldova”

„Andrei Năstase este cel mai real candidat la fotoliul de Președinte” – a declarat Constantin Oboroc, ex-pretendent la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie,citat de tribuna.md.

Foto: IPN

Constantin Oboroc a menționat că dintre toți concurenții electorali, candidatul la funcția de președinte din partea Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase este omul care poate să facă lucruri bune în Republica Moldova.

„Eu cred în capacitățile acestui candidat și îl sprijin în această luptă electorală”, a conchis Oboroc.

„Dacă s-ar fi găsit înțelegere printre partidele de dreapta, așa cum a propus Andrei Năstase, Constantin Oboroc ar fi fost ACUM o candidatură perfectă pentru funcția de președinte! Astăzi, Constantin Oboroc a ales să susțină candidatul Platformei DA la prezidențiale”, a comentat, pe pagina sa de Facebook, parlamentarul Platformei DA, Vasile Năstase.

Constantin Oboroc a fost deputat în ultimul Parlament al URSS (1989-1991), prim-vicepremier în Guvernele Druc și Muravschi (1990-1992), consilier al primului președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur (1992-1996).


Pub