Traseul rutei de troleibuz 36 va fi extins: Vor fi amenajate încă două stații și trei semafoare care vor dirija circulația

Traseul troleibuzului nr.36, care circulă până la sensul giratoriu din centrul orașului Ialoveni, va fi extins pe o distanță de până la 3 km. Anunțul a fost făcut de edilul capitalei, Ion Ceban.

Foto: UNIMEDIA

„Prelungirea traseului este necesară deoarece în zona respectiva locuiesc un număr mare de cetățeni care nu au acces la transport public, ținând cont că și peste 70% de procente din populația orașului Ialoveni lucrează în Capitală”, spune Ceban.

Astfel, din centrul orașului, spre direcția Mileștii Mici, vor fi amenajate încă două stații pe sens până la ieșirea din centrul raional.

Ceban spune că a primit asigurări ca în decursul a zece zile, cele cinci troleibuze vor circula pe traseul prelungit și se va majora și timpul de așteptare cu 7 minute.

Pentru securitatea cetățenilor care locuiesc la ieșirea din Ialoveni, dar și a siguranței participanților la traficul rutier, au fost amenajate trei semafoare care vor dirija circulația, amenajate treceri pietonale și aplicate toate marcajele rutiere necesare.

Totodată, administrația orașului Ialoveni va amenaja stațiile de așteptare necesare și stația terminus pentru angajații RTEC.


Pub