13:46:09 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Mesajul de îndemn la vot al Violetei Ivanov: „Să dăm o ȘANSĂ țării noastre să renască...”

Actualitate 30.10.2020 13:12 Vizualizări729 Autor: Ziarul National
VIDEO // Mesajul de îndemn la vot al Violetei Ivanov: „Să dăm o ȘANSĂ țării noastre să renască...”


Candidata Partidului „ȘOR” la alegerile prezidențiale, Violeta Ivanov, a lansat un apel emoționant de participare la vot a cetățenilor, la scrutinul de duminică. Violeta Ivanov apare într-un spot filmat la Orheiul Vechi, unul dintre cele mai simbolice locuri ale Republicii Moldova, se arată într-un comunicat de presă al Partidului „ȘOR”.

„Mă aflu aici, la Orheiul Vechi – inima Moldovei, locul cu o încărcătură simbolică și istorică deosebită pentru noi. De aici au pornit cei mai vrednici fii ai neamului, de aici au pornit faptele bune, marcate de glorie. Aici, în Codrii Moldovei, sunt rădăcinile țării”, spune Violeta Ivanov.

În continuare, Ivanov atrage atenția că R. Moldova este la o nouă răscruce, iar cetățenii vor decide duminică soarta țării. În acest context, Violeta Ivanov menționează că ea și echipa sa au decis deja ce cale să urmeze R. Moldova - calea schimbărilor și a transformărilor.

„Este o cale pavată cu proiecte de dezvoltare și cu infrastructură modernă în satele și orașele țării. Unde economia este susținută de stat, unde cetățenii, indiferent de vârstă și etnie își trăiesc viața cu demnitate. Este calea dezvoltării și a guvernării responsabile”, spune Violeta Ivanov.

La finalul mesajului său, ea îndeamnă toți cetățenii țării să participe, prin votul lor, la renașterea Moldovei. „Vă îndemn să dăm o șansă țării noastre să renască, o șansă în numele generațiilor viitoare, o șansă pentru păstrarea istoriei, valorilor spirituale și culturale lăsate de către strămoșii noștri. Pe 1 noiembrie, vă îndemn să facem împreună istorie, să fiți cei care veți alege cea mai bună cale pentru acest frumos meleag, pentru țara noastră, pentru R. Moldova”, a punctat Violeta Ivanov.

Sursa citată menționează că Violeta Ivanov a avut pe parcursul întregii campanii un dialog deschis cu cetățenii – a avut sute de întâlniri în întreaga țară, a răspuns la întrebări pe rețelele de socializare, a participat la dezbateri electorale. Violeta Ivanov va figura a cincea în buletinele de vot.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md