07:19:15 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Maia Sandu: „Avem semnale că sunt puse la cale acțiuni de CUMPĂRARE a voturilor. Angajații statului să nu se lase implicați în acțiunile lui Dodon de fraudare a voturilor. După 16 noiembrie, Dodon nu o să fie acolo...”

Actualitate 30.10.2020 14:47 Vizualizări1913 Autor: Ziarul National
VIDEO // Maia Sandu: „Avem semnale că sunt puse la cale acțiuni de CUMPĂRARE a voturilor. Angajații statului să nu se lase implicați în acțiunile lui Dodon de fraudare a voturilor. După 16 noiembrie, Dodon nu o să fie acolo...” Captură


Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de președinte, Maia Sandu, spune că are semnale, potrivit cărora Igor Dodon, ajutat de angajații unor structuri de stat, ar pune la cale acțiuni de cumpărare a voturilor și încercări de fraudare a alegerilor. În acest sens, Maia Sandu a îndemnat angajații statului să nu se lase folosiți de Igor Dodon, pentru că după 16 noiembrie acesta nu va mai fi la Președinție ca să-i scoată basma curată din belele. Declarațiile au fost făcute astăzi, în cadrul unui briefing de bilanț al campaniei electorale prezidențiale.

„A fost o campanie dificilă, desfășurată în condiții grele. Noi am reușit să facem o campanie cu maximă responsabilitate, respectând protecția celor din jur și a membrilor echipei noastre de campanie. În aceste luni am fost în toate raioanele din R. Moldova, am avut peste 300 de întruniri cu mii de oameni din orașe și sate. M-am bucurat să aud de la oamenii buni că ei își doresc același lucru ca și noi. Își doresc să avem un stat funcțional, care lucrează pentru oameni, îi protejează, care îi ajută la nevoie, un stat care luptă împotriva corupției, un stat care asigură locuri de muncă acasă, încurajând afacerile”, a declarat Maia Sandu.

„Încrederea și speranța oamenilor pe care i-am întâlnit mă fac să fiu sigură că vom câștiga aceste alegeri, în pofida eforturilor disperate ale fostului președinte de a folosi resursele administrative, de a minți, de a umple televiziunile cu tot felul de falsuri, de a încălca legea și Constituția, de a încerca să sperie oamenii care nu-i împărtășesc viziunile. Cel care nu se poate sătura de putere va pleca. Va pleca, pentru că noi suntem mulți și uniți”, a adăugat fostul premier.

Sursa citată a mulțumit echipei, voluntarilor, seniorilor din PAS și i-a îndemnat pe toți alegătorii să fie foarte atenți la fraudele care se pregătesc în ziua alegerilor.

„Avem semnale că sunt puse la cale acțiuni de cumpărare a voturilor și încercări de fraudare a alegerilor. Vreau să îi rog pe toți să fie vigilenți și să ne raporteze toate aceste încălcări. Vă rugăm să comunicați cu noi, expediind mesaje la adresa antifrauda@unpaspentru.md și noi vom reacționa rapid. Este important să ne apărăm voturile și contăm pe vigilența dvs.

Am un apel către angajații statului. Să nu vă lăsați implicați, folosiți în acțiunile lui Igor Dodon de fraudare a voturilor. Trebuie să știți că, după 16 noiembrie, Igor Dodon nu o să fie acolo ca să vă scoată basma curată din beleaua în care vă bagă. Dvs., ca și ceilalți cetățeni ai R. Moldova, meritați să trăiți într-o țară care e condusă de oameni onești. Fraudarea alegerilor reprezintă un pericol pentru securitatea statului și va fi pedepsită dur. Oameni buni, e crucial să mergem la vot. Puterea vă aparține și nu ratați această șansă. Mergeți cu toții la vot. Așa o să ne ajutați să facem ordine în țară. Încă un lucru important: să vă convingeți apropiații, vecinii să meargă la vot. Să construim o țară aici acasă. Ieșim la vot și punem R. Moldova pe calea cea dreaptă”, a conchis Maia Sandu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md