14:16:49 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Renato Usatîi, alături de sute de oameni, a mers cu MĂTURA la Președinție: „Pe 1 noiembrie măturăm KULIOKUL și obținem victoria pentru R. Moldova. Igor Nicolaevici, îți propun să-ți accepți cu demnitate înfrângerea”

Actualitate 30.10.2020 15:37 Vizualizări1709 Autor: Ziarul National
VIDEO // Renato Usatîi, alături de sute de oameni, a mers cu MĂTURA la Președinție: „Pe 1 noiembrie măturăm KULIOKUL și obținem victoria pentru R. Moldova. Igor Nicolaevici, îți propun să-ți accepți cu demnitate înfrângerea”


Sute de oameni „înarmați” cu mături au venit astăzi în fața Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”, la îndemnul candidatului „Partidului Nostru” la funcția de președinte, Renato Usatîi. Acesta a făcut bilanțul campaniei sale electorale, iar ulterior, alături de susținătorii săi, a mers în fața Președinției „pentru a mătura kuliokul”.

„Am fost persecutați și umiliți, dar am rezistat. Noi putem schimba istoria. Oamenii au auzit atâtea promisiuni în ultimii 30 de ani, că deja refuză să mai creadă în politică și politicieni. În această campanie am vizitat 27 de raioane și am avut sute de întrevederi cu oamenii. Am văzut zeci de mii de oameni care erau flămânzi și triști. Sunt conștient că R. Moldova nu poate avea un viitor bun, dacă nu va exista un plan de acțiuni bine stabilit și realizat de cei mai buni experți de aici și exterior. E vorba de un plan pentru modernizarea țării. Pe 1 noiembrie trebuie să decidem dacă dăm un restart R. Moldova sau, în câțiva ani, împreună cu toți cetățenii, vom pleca la pus pavaj la Moscova sau Italia. Oamenii vor o schimbare radicală”, a declarat Usatîi în fața susținătorilor săi veniți din mai multe localități ale R. Moldova.

După ce și-a spus discursul, Usatîi i-a întrebat pe cei prezenți dacă au adus de acasă mături, pentru a face ordine la Președinție.

„Stiu că avem în țară oameni muncitori, oameni gospodari. Eu știu că domnul kuliok era ieri tare deranjat când i s-a spus că vin susținătorii lui Usatîi din satele și orașele R. Moldova cu anvelope, pentru ca să le dăm foc. Nu. Eu tot timpul am fost împotriva lucrurilor urâte. Chiar dacă am mai făcut unele nebunii, inclusiv să-l aduc ieri subțioară pe Igor Nicolaevici la dezbateri, acestea au fost frumoase. Acum, deoarece sarcina noastră nr. 1 e să măturăm kuliocele din țară, să măturăm corupția, ieri i-am rugat pe oameni să vină la acest miting cu măturile. Pe 1 noiembrie măturăm kuliokul și obținem victoria pentru R. Moldova”.

Cei prezenți s-au îndreptat în fața Președinției, unde Usatîi, cu o mătură în mână, i s-a adresat lui Igor Dodon: „Igor Nicolaevici, îți propun să-ți accepți cu demnitate înfrângerea, dacă spui că își iubește țara. Eu te rog să dai țării noastre șansa să se dezvolte normal, ca oamenii să iasă și să voteze liber. Să nu le dai oamenilor vodka, bani. Oamenii să fie liber în opțiunea lor. Eu deja primesc imagini cum sunt adunați oamenii în Rusia... Lasă oamenii în pace. Chem oamenii din R. Moldova, Rusia, UE să iasă pe 1 noiembrie la alegeri și să voteze cum le spune inima. Chiar dacă primiți bani sau altceva, dar nu aveți cum să refuzați, atunci luați ce vi se propune, dar votați cum vă spune inima”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md