Mesaj emoționant pentru Renato Usatîi din partea surorii sale, Veronica Schmidt (Usatîi)

by D M
Distribuiti mai departe...

Candidatul Partidului Nostru la alegerile prezidențiale, Renato Usatîi a primit un mesaj de susținere din partea surorii sale, stabilită în România, Veronica Schmidt (Usatîi). Într-un video de câteva minute, Veronica vorbește impresionată despre decizia fratelui său de a renunța la business și cariera de succes pentru a reveni în Moldova, ca să le ofere oamenilor o viață bună. 

Duminică este o zi importantă pentru cariera ta politică, o zi la fel de importantă pentru țara pe care o iubim atât de mult, dar nu știu câți ar fi avut curajul tău de a renunța la o afacere și la o carieră ca cea pe care o aveai în Rusia pentru a reveni acasă și a-i ajuta pe oameni. Cred că toate aceste lucruri le regăsesc în tine de mic copil„, spune Veronica Schmidt și amintește de momentele în care copilul Renato Usatîi se ascundea cu lanterna sub plapumă ca să poată citi până la capăt cartea preferată, menționând că literatura a avut un mare impact asupra caracterului lui Renato Usatîi și i-a modelat personalitatea.

Acea lume a cărților te-a dus atât de departe, încât toate visele tale au devenit realitate și ceea ce faci astăzi, nu mai sunt vorbe, sunt fapte. Nu-mi vine să cred ce schimbări am văzut în Bălți, decând ești tu primar acolo. Văzând acea schimbare, înțeleg ce schimbare poate fi în țara unde tu vei deveni președinte și eu cred în asta„, a adăugat sora lui Renato Usatîi.

Nu îmi vine să cred că ai reușit să ajungi aici prin munca ta. Știu mai mult ca oricine că niciodată nu ai cerut ajutorul nimănui, pentru că întotdeauna ai crezit că ceea ce faci, faci bine….Drumul pe care te îndrepți tu este ceea ce noi numim „schimbare”. Cred în puterile tale și știu că vei reuși„, i-a mai transmis Veronica fratelui ei Renato Usatîi, care luptă pentru fotoliul de președinte al Republicii Moldova.

Amintim, Renato Usatîi este numărul unu în buletinul de vot pentru alegerile prezidențiale de duminică 1 noiembrie. La fotoliul de șef de stat mai pretind alți 7 candidați: Maia Sandu din partea PAS, Igor Dodon care candidează independent. Octavian Țîcu (PUN), Violeta Ivanov (PP “Șor”), Andrei Năstase (PPPDA), Dorin Chirtoacă (MPU) și Tudor Deliu ( PLDM).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.