(foto, video) „O seamă de cuvinte” din campania prezidențială. Declarațiile candidaților la funcția de președinte din data de 29 octombrie 2020

My Post (13)

Continuăm cu rubrica „O seamă de cuvinte” din campania prezidențială. În articolul de astăzi vă prezentăm declarațiile din 29 octombrie 2020 făcute pe rețelele de socializare de către candidații la alegerile prezidențiale care vor avea loc pe 1 noiembrie, curent.

Amintim că echipa #diez va selecta zi de zi de la fiecare candidat „o seamă de cuvinte” din campania prezidențială, raportate la planurile și promisiunile pe care le fac aceștia.

# Renato Usatîi, Partidul Politic „Partidul Nostru”

„Trăim într-o țară comună și, din păcate, durerea noastră tot comună este clasa politică veche și coruptă, compusă din hoții miliardului și din cei care se hrănesc din «kulioace». Din fericire, viitorul nostru depinde DOAR de noi și ne stă în putere să-l facem așa cum îl vrem! Am dovedit asta la Bălți, o s-o dovedim și în întreaga țară. Din 1 noiembrie, începem o viață nouă! Bălți, vă mulțumesc pentru susținere! Împreună cu Dvs. și toți cetățenii o să facem din Moldova o țară puternică pe care să o lăsăm moștenire urmașilor noștri.”

# Andrei Năstase, Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”

„Una dintre primele mele acțiuni în calitate de președinte al Republicii Moldova va fi numirea lui Alexandru Slusari drept prim-ministru. Votează duminică pentru proiectul nostru de țară #MoldovaDeMâine!”

# Tudor Deliu, Partidul Liberal Democrat din Moldova

„Eu, Tudor Deliu, nu vând iluzii, deoarece nu vreau să vă mint din simplul motiv că sunt de părere că minciuna este o modalitate de a corupe alegătorii!”

# Igor Dodon, Adunarea Cetățenilor

„Moldova va deveni țara în care vrei să trăiești. Să fim mândri de pământul pe care ne-am născut și pe care l-am moștenit de la strămoșii noștri. Să contribuim împreună la dezvoltarea și prosperarea Republicii Moldova!”

# Violeta Ivanov, Partidul Politic „ȘOR”

„În calitate de președintă îmi propun obiectivul de a renaște țara. Programul meu electoral «Moldova-2024» asta își propune, iar echipa mea este în stare să asigure transformările. Echipa noastră a demonstrat asta la Orhei, Taraclia și în cele peste 60 de primării unde la conducere se află reprezentanții Partidului «ȘOR» și unde a reușit să implementeze mai multe proiecte de dezvoltare.”

# Maia Sandu, Partidul Acțiune și Solidaritate

„Dragi femei, vreau să vă spun un lucru pe care îl auziți prea rar, însă îl știți cu toată inima: VOI PUTEȚI!
Puteți deveni orice, puteți face orice. Noi, împreună, putem face ordine în Moldova. Eu vă promit că voi munci așa cum o faceți voi, zi de zi, cu dăruire, fără să mă plâng, cu răbdare și responsabilitate față de cei din jur. Dar nu pot face asta singură. Am nevoie de voi. Dragi femei, noi putem conduce țara cu demnitate și o putem face bine.
Pe 1 noiembrie ieșiți la vot!”

# Octavian Țicu, Partidul Unității Naționale

„Convingem oamenii de la Gura Bâcului”

# Dorin Chirtoacă, Blocul electoral UNIREA

„România Mare versus realitatea din Republica Moldova și ce trebuie să facem pentru a schimba lucrurile spre bine în viața fiecăruia dintre noi.”

Menționăm că declarațiile făcute de politicieni, regăsite în acest articol, au fost făcute în data de 29 octombrie 2020.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente