(foto, video) „O seamă de cuvinte” din campania prezidențială. Ultimele declarații și îndemnuri ale celor opt candidați înainte de alegeri

Astăzi încheiem cu rubrica „O seamă de cuvinte” pentru primul tur al alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie 2020. În cele ce urmează, vom distribui declarațiile și îndemnurile celor opt candidați înainte vot.

# Renato Usatîi, Partidul Politic „Partidul Nostru”

„Vreau să vă rog pe toți cei care vor fi observatori în timpul alegerilor să raportați orice ilegalitate. Astăzi, trebuie să susținem alegerile libere și corecte! Pe 1 noiembrie 2020, vom fi cea mai mare surpriză din istoria politică a Moldovei.”

# Andrei Năstase, Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”

„Oameni buni, să nu ratăm această uriașă șansă de a pune Moldova pe făgașul normalității!”

# Tudor Deliu, Partidul Liberal Democrat din Moldova

„Dragi prieteni, se apropie de sfârșit campania electorală pentru primul tur al alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost și sunt alături de mine. Mulțumesc colegilor mei care s-au ocupat de organizarea și buna desfășurare a întrunirilor electorale. Mulțumesc cetățenilor care au venit la întruniri, care m-au ascultat și m-au înțeles. Și, nu în ultimul rând, le mulțumesc colegilor mei de partid pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Vă îndemn să ieșiți duminică la vot într-un număr cât mai mare. Vă îndemn să alegeți un președinte competent, curajos, devotat!”

# Igor Dodon, Adunarea Cetățenilor

„V-am spus despre cât de multe am făcut deja, dar și despre câte urmează să facem pentru ca Moldova să devină țara în care vrem să trăim!
Am simțit susținerea masivă a Dumneavoastră, a programului meu de dezvoltare a țării. Toate cele planificate sunt realizabile, dar depind de opțiunea noastră: ori continuăm să creștem vlăstarii care au devenit deja puternici și obținem roadă, ori lăsăm pe alții să taie totul din rădăcină.
Duminică vom decide soarta Republicii Moldova! Dumneavoastră alegeți fie pacea și stabilitatea, fie conflictele și incertitudinea. Veniți pe 1 noiembrie la secțiile de votare și faceți alegerea corectă! Fiți activi, nu vă neglijați dreptul la vot!”

# Violeta Ivanov, Partidul Politic „ȘOR”

„Vă îndemn să tratați cu toată responsabilitatea misiunea ce vă revine. Vă îndemn să alegeți calea cea mai potrivită pentru țară, calea proiectelor și programelor în sprijinul cetățenilor, calea schimbărilor și a transformărilor în bine. Eu și echipa mea am ales anume această cale.”

# Maia Sandu, Partidul Acțiune și Solidaritate

„Cel care nu se poate sătura de putere va pleca. Va pleca pentru că noi, oamenii buni, suntem mulți și suntem uniți, iar puterea celor uniți este de neînvins!”

# Octavian Țicu, Partidul Unității Naționale

„Sperăm că în acest prim tur vom putea să ne consolidăm pentru a putea să ne oferim tuturor un viitor românesc!”

# Dorin Chirtoacă, Blocul electoral UNIREA

„Oprim frauda și apărăm votul pe 1 noiembrie!”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente