fbpx

foto | Un nou sistem public de iluminat stradal a fost inaugurat de echipa lui Ilan Șor la Andreevca, Orhei

Un nou sistem public de iluminat stradal a fost dat în folosință de echipa lui Ilan Șor, joi seara, în satul Andreevca din raionul Orhei. În localitate a fost instalată o rețea electrică de peste cinci kilometri și montate peste o sută de corpuri de iluminat de tip LED.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Toate punctele de transformare a curentului au fost modernizate.

La festivitatea de inaugurare au participat locuitori ai satului și autoritățile locale. Primarul comunei Chiperceni din care face parte satul Andreevca a spus că proiectul va spori siguranța locuitorilor.

Oamenii vor fi mai siguri atunci când vor merge pe străzi pe timp de noapte, iar părinții nu își vor mai face atât de multe griji când copii se vor întoarce seara acasă de la prieteni sau de la alte activități. Este un proiect care sporește confortul în satul nostru”, a declarat Vasile Stelea.

Iar președintele raionului Orhei a menționat că echipa Partidului Șor și-a propus să modernizeze localitățile din Republica Moldova și că vor fi implementate și alte proiecte frumoase.

Echipa lui Ilan Șor renaște Moldova, noi vrem să aducem nu doar lumini pe străzi, dar și să facem drumurile mai bune, să renovăm instituțiile preșcolare. Ne propunem ca cei din Diaspora să revină acasă, creăm condiții ca cetățenii noștri să revină în patrie. Muncim cu spor în localități pentru un viitor mai bun”, a spus Dinu Țurcanu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Potrivit Partidului Șor, pentru 2020, echipa lui Ilan Șor își propune să implementeze proiecte de iluminat public în circa o sută de localități din țară, inclusiv în toate localitățile din raionul Orhei. Formațiunea politică și-a asumat angajamentul în fața cetățenilor că va implementa proiecte de iluminat stradal în toate localitățile cu primari din partea Partidului Șor.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button