Andrian Candu, infectat cu Covid-19. Cum se simte deputatul

Deputatul Andrian Candu, liderul Pro Moldova, s-a infectat cu Covid-19. Despre aceasta a anunțat chiar el, pe pagina sa de Facebook.

Foto: UNIMEDIA

„Dragi prieteni, vă salut! De obicei, în zilele de miercuri ne întâlneam în mediul online pentru a discuta subiectele de actualitate, să deconspirăm minciunile și să atragem atenția la PROiecte pentru oameni. Ieri, însă, nu m-am simțit prea bine, lucru care nu se prea întâmplă. Ținând cont de faptul că colegi, cu care am interacționat până atunci, au fost testați cu noul coronavirus, am făcut testul, iar rezultatul este pozitiv. Din propria experiență vă spun că simptomele nu sunt la fel pentru fiecare. Am și gust, și miros, și poftă de viață”, a menționat Andrian Candu.

„Dar, această năpastă este întâlnită prea des și se raspândește repede și cu o putere mare, fiindcă nu a fost controlată de la început. Îmi exprim încrederea ca cei care au fost la “butoane” și au luat decizii greșite sau întârziate, iar ele au fost multe, să răspundă. Dragi prieteni, suntem pe cont propriu și, pentru a reduce viteza acestui virus, trebuie să acționăm în unanimitate, să respectăm cu strictețe măsurile de protecție și precauție”, a mai adăugat Candu.

Dragi prieteni, vă salut! De obicei, în zilele de miercuri ne întâlneam în mediul online pentru a discuta subiectele de...

Publicată de Andrian Candu pe Joi, 29 octombrie 2020

Ieri, și deputatul neafiliat Grigore Repesciuc, care a părăsit Pro Moldova acum câteva zile, a fost testat pozitiv la Covid-19. Acesta a precizat că urmează tratamentul la domiciliu.

Recent, și președinta Parlamentului, Zinaida Grecenîi, a anunțat că este infectată cu noul tip de coronavirus.


Pub