Candidatul la alegerile prezidențiale, Tudor Deliu, împlinește astăzi 65 de ani. Ce mesaj de felicitare i-a transmis Vlad Filat

Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova din partea PLDM, Tudor Deliu, își sărbătorește ziua de naștere. Cu această ocazie, președintele fracțiunii, Vlad Filat, i-a urat „multă sănătate și putere de muncă”.

Foto: Vlad Filat/facebook

„Stimate domnule Tudor Deliu, Un bărbat este definit întotdeauna de faptele sale și de capacitatea de a rămâne loial propriilor principii. Dumneavoastră v-ați apărat crezul și idealurile, inclusiv cu arma în mână. Cu ocazia împlinirii a 65 de ani vă asigur că, noi, prieteni și colegi apreciem deplin munca dumneavoastră, atât ca om politic cât și ca intelectual. Vă dorim multă sănătate și putere de muncă pentru că lupta nu s-a încheiat. La mulți ani, domnule Tudor Deliu!”, a scris în mesajul de felicitare președintele PLDM, Vlad Filat.

Amintim că alegerile prezidențiale urmează să se desfășoare pe data de 1 noiembrie. În cursa pentru funcția de șef al statului s-au înscris 8 candidați: Renato Usatîi (Partidul Nostru), Andrei Năstase (Platforma DA), Tudor Deliu (PLDM), Igor Dodon (independent), Violeta Ivanov (Partidul Șor), Maia Sandu (PAS), Octavian Țîcu (PUN) și Dorin Chirtoacă (Blocul Unirea).


Pub