Tombolă: Câștigă un credit confortabil fără dobândă și comisioane prin serviciul Mcredit de la Moldtelecom

Participă la marea tombolă pentru șansa de a câștiga unul din cele 3 credite oferite fără dobândă și comisioane. Oricare ar fi necesitățile tale, un credit te-ar ajuta cu siguranță. Iar pentru maximă utilitate poți obține acest credit fără dobândă și comisioane. Pentru acesta, vino în orice magazin Moldtelecom, ia un credit în perioada 29 octombrie – 30 noiembrie și intri automat în concurs pentru șansa de a returna creditul fără dobândă și comisioane.

Foto: Moldtelecom

Prin serviciul Mcredit poți opta pentru credit de la 500 până la 50 000 lei pentru o perioadă de până la 36 luni. Nu mai amâna planurile tale pentru altă dată, îndrăznește să le îndeplinești chiar acum. Ia un credit de la operatorul tău de încredere Moldtelecom, prin serviciul inovator MCredit. Aplică online sau vino în orice filială doar cu buletinul și primești un răspuns în doar 10 minute.

După încheierea perioadei promoționale, la data de 1 decembrie, Moldtelecom va face extragerea pentru câștigătorii celor 3 credite fără dobândă și comisioane. La extragere participă toate persoanele care au solicitat credit, au încheiat contract și au ridicat banii în perioada promoțională. Extragerea se va face printr-un sistem de winner picker sau random.org.

Câștigătorii vor fi informați telefonic de către organizator în maximum 2 ore de la desemnare. Iar pentru anularea comisioanelor în funcție de suma creditată, câștigătorul trebuie să se prezinte la orice filială Moldtelecom cu buletinul și contractul de împrumut în termen de maximum 3 zile de la informarea faptului că este câștigător.

La solicitarea și aprobarea creditului, ai două metode de ridicare a banilor: prin transfer pe contul tău bancar sau în numerar la oricare oficiu Poșta Moldovei.

Creditele sunt oferite de partenerul Moldtelecom – Iute Credit

Regulamentul tombolei aici

MCredit - soluția de finanțare potrivită pentru toate proiectele tale de viitor.

Moldtelecom – operatorul numărul 1 în soluții integrate


// console.log('no ads situation')