(video) Și-au încercat norocul: Au furat bilete Loto dintr-un oficiu poștal, dar au ajuns pe mâna poliției

Doi bărbați au fost reținuți, fiind bănuiți că ar fi săvârșit un furt din oficiul poștal de la Orhei. Aceștia ar fi furat bani în sumă de 7.243 lei și bilete Loto în valoare de 2.100 lei.

În dimineața zilei de 22 octombrie, polițiștii au fost alertați de către directorul oficiului poștal că a depistat gratiile și geamul din față deteriorat.

Astfel, doi tineri cu vârstele de 21 și 25 de ani, unul din raionul Orhei, iar altul din raionul Ocnița, au fost reținuți, fiind suspectați de furt. În urmas investigațiilor, unul dintre tineri a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar cel de-al doilea este cercetat în stare de libertare.

Dacă vor fi găsiți vinovați, tinerii riscă amendă în mărime de la 15 000 la 100 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 7 ani.

La începutul acestui an, un alt sediu al Poștei Moldovei, din satul Copăceni, raionul Sîngerei, a fost jefuit de necunoscuți, care, la fel, au furat bilete Loto, dar și 20 de colete de la AliExpress.


Pub