11:50:52 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Năstase îi cheamă la URNE pe toți cei care din 2015 și până ACUM au protestat în stradă alături de Platforma „DA”: „Să nu permitem ca munca și efortul nostru să fie risipit”. DEZVĂLUIRI despre înțelegerea „celor patru” de la BERLIN

Actualitate 29.10.2020 14:56 Vizualizări1287 Autor: Ziarul National
VIDEO // Năstase îi cheamă la URNE pe toți cei care din 2015 și până ACUM au protestat în stradă alături de Platforma „DA”: „Să nu permitem ca munca și efortul nostru să fie risipit”. DEZVĂLUIRI despre înțelegerea „celor patru” de la BERLIN Captură


„Pe ultima sută de metri a campaniei electorale, îi chem pe toți simpatizanții Platformei „DA”, pe cei care au fost în stradă alături de mine, la mobilizare maximă. Toți cei care au protestat alături de noi din 2015 și până acum! Oameni buni, să nu lăsăm ca munca și efortul nostru să fie risipit de niște politicieni mici cu rânza mare”, a declarat astăzi candidatului Platformei „DA” la funcția de președinte, Andrei Năstase, într-un live pe Facebook.

Năstase a precizat că din 2015 a fost unicul ce a pledat pentru unitatea forțelor de dreapta, forțelor proeuropene, dar nu toți s-ar fi ținut de cuvânt.

„Eu sunt ca o carte deschisă și mă puteți citit filă cu filă de zece ani. Am fost în stradă alături de oameni, iar acum să vă puneți întrebarea: unde erau ceilalți? Să faceți o analiză la tot ce s-a întâmplat și să dați un vot rațional la alegerile de duminică. Eu voi fi astăzi prin toate sectoarele, în toate cartierele din Chișinău. Văd că alături de mine sunt mulți alolingvi, care nu-l mai cred pe Dodon și alți candidați. Asta pentru că eu sunt cel care unește societatea.

În 2015 am propus unitatea forțelor proeuropene. Atunci, mai multe partide au consfințit să facem front comun, să avem un singur candidat la prezidențialele din 2016. E vorba de partidul domnului Leancă, partidul Maiei Sandu, PLDM și Platforma „DA”. Am mers atunci cu toții la Berlin la un forum, în cadrul căruia s-a stabilit care ar fi criteriile pentru stabilirea unui candidat comun. Am stabilit că ar fi 4-5 criterii, iar unul dintre acestea prevedea să mergem în fața oamenilor... Ei urmau să spună cine e candidatul comun. Încă de atunci am simțit că nimeni dintre cei care s-au angajat pentru acest exercițiu nu au vrut să meargă în fața oamenilor. Au zis că sondajele vor arată. Atunci sondajele mă dădeau pe mine câștigător în turul II. Am ratat atunci o șansă, să nu o mai ratăm și astăzi. Să nu ne jucăm de-a țara”, a spus candidatul Andrei Năstase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md