(video/update) O maşină s-a răsturnat pe traseul Chişinău-Hînceşti. Poliţia spune că din cauza neadaptării la condiţiile meteo

(update, 17:20) Silvia Vetcu, ofiţer de presă al IGP, ne-a mai comunicat următoarele informaţii actualizate:

“Accidentul rutier s-a întâmplat în jurul orei 14:10. Un bărbat născut în anul 1977, cu permis de conducere corespunzător, conducând unitatea de transport de model Dacia Sandero din direcția Chișinău spre raionul Hînceşti, a pierdut controlul asupra volanului (partea carosabilă fiind umedă), s-a lovit în parapetul din direcția opusă şi ulterior s-a răsturnat, fiind proiectat pe banda inițială de deplasare și tamponând un Honda CR-V condus de un bărbat din 1971.

Şoferul din Dacia Sandero, dar şi pasagera acestuia în vârstă de 44 de ani, au fost preluați de o ambulanță pentru investigații.”


(ştire iniţială cu informaţii preliminare, 15:40) Un accident rutier s-a produs în această după amiază pe traseul R-3, km 15, cel care face legătura dintre capitală şi oraşul Hînceşti. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, dar şi a neadaptării la acestea, un conducător auto a pierdut controlul maşinii în care rula, răsturnând-o într-un final.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Pentru un moment circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe unul dintre sensurile drumului.

Ajunsă pe contrasens, Dacia de culoare roşie a intrat în contact cu o Honda care tracta o remorcă. Maşina de teren s-a ales cu mai multe deteriorări.

VIDEO: facebook.com/hausbitbit77
VIDEO: facebook.com/danutza.cojocari.1
FOTO: IGP

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/